Bloggens bursdag

I morgen har denne bloggen syvårsdag. Ved fylte syv år inntrådte tidligere skolepliktig alder, men det er ikke mange som tar bloggen i skole. Her uttrykkes meninger, og motsigelser mottas gjerne; det er ikke sikkert at bloggeren alltid har rett!

I løpet av syv år har det selvsagt hendt at tanken om å avslutte bloggen har dukket opp. Det skjedde f. eks. etter at bloggeren i februar i år for annen gang ble rammet av TIA, som er det gjeldende medisinske uttrykket for «drypp». Men bloggerens stahet trådte til, og var kanskje med på å gjøre sykehusopphold og opptrening mer kortvarig. Etterpå er det for en gammel mann godt å ha bloggen som et mål å arbeide mot hver uke.

Så fredagene blir fortsatt ukens arbeidsdag: Først handlerunde, deretter korrekturlesing på bloggen og etterfølgende publisering og melding til abonnentene. Å overlate det hele til kunstig intelligens er ikke aktuelt.

For to år siden, i innlegget Gratulerer med dagen, var det en kort liste over utvalgte høydepunkter i bloggen. Fra de etterfølgende to årene kan nå tilføyes den noe lengre listen nedenfor (innlegg med beslektet innhold er gruppert sammen):


Til innholdsliste for denne utgaven

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *