Tilbakeblikk 17.03.23

Postene nedenfor er utfyllende stoff til innlegg som har stått i bloggen tidligere .


Digital hverdag (10.03.2023)

Innlegget Digital hverdag i forrige utgave av bloggen manglet en vesentlig opplysning, nemlig hvordan man kan reservere seg mot digital kommunikasjon med det offentlige. Følg denne lenken og lenker videre.

֎֎֎

Krohg og Eiriksson (10.03.2023)

På Aftenpostens side På en lørdag 4. mars skrev Kjetil Rolness om kommentarene og debatten rundt Krohg-maleriet Leiv Eiriksson opdager Amerika. Innleggets tittel er Politisert? Vi? Vi bare avkoloniserer museet.

֎֎֎

Kvalitetssikring (10.02.2023)

For noen uker sto et innlegg i bloggen om kvalitetssikring. Det burde bloggeren selv ha lest grundig, så hadde han sluppet alt ekstraarbeidet med å rette opp en feil på innholdssiden i nr. 8 – eller var det 9? – i år. Siden feilen er rettet, er den kamuflert for ettertiden.

֎֎֎

Snart skoleferie – og lærerstreik? (03.06.2022)

Etter å ha lest Steffen Handals debattinnlegg i Aftenposten, Lærerne er veggpryd på arbeidslivets dansegulv, var det uttrykket «dårlig taper» som rant meg i hu. Handal er leder for Utdanningsforbundet. Helle Christin Nyhuus er leder for Norsk lektorlag, og i innlegget Lærere trenger et nytt lønnssystem (samme avisside) argumenterer hun mer på sak enn Handal, synes jeg.

֎֎֎

Slutt på lærernes gisselaksjon (30.06.2022)

Lærernes gisselaksjon (også kalt «streik») var tema i NRKs Politisk kvarter 20. februar. Der deltok også Steffen Handal, leder for Utdanningsforbundet.

֎֎֎

Skal barna lede verden? (21.06.2019)

Aleksander Nawracala (landsstyremedlem i Rød Ungdom) har kanskje Steffen Handal som lærer. Han har i hvert fall skrevet innlegget La elever streike! på Aftenpostens Si;D-side. Der ser han bort fra mye av det som sto i innlegget det er lenket til ovenfor.

֎֎֎

En skole for alle? (05.01.2018)

Therese Solliens Aftenposten-kommentar Et vitnemål er lite verdt hvis man ikke kan bruke det til noe er beslektet med blogginnlegget i overskriften til denne notisen.


Til innholdsliste for denne utgaven

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *