Virtuell virkelighet 42/22

Denne spalten het tidligere Alternative fakta, som fortsatt er kategori-betegnelsen. I Alternative fakta lå vekten ofte mer på det alternative enn på fakta. Her i Virtuell virkelighet kan vekten  ligge mer på det virtuelle enn på virkeligheten.

Navneskiftet ble forklart i siste utgave av Alternative fakta 15. januar 2021.


Vv 1: Konsert. Årets syrinbusktennekonsert 11. desember blir også avskjedskonsert for sanggruppen Hummer & Canari, som etter 38 år legger ned sin virksomhet. Alle bloggens lesere er velkommen. Ta kontakt for nærmere detaljer om tid og sted (e-postadresse under Om bloggen på menylinjen øverst.

֎֎֎

NRK Dagsrevyen 8. oktober 2022.

Vv 2: Moskva 1. Russland fortsetter å trakassere Gro Holm, som er utsendt medarbeider i Moskva for den skattefinansierte mediebedriften NRK. Se ellers Vv8 i Vituell virkelighet 7. oktober.

֎֎֎

Russisk politiutstyr selges i nettbutikker.

Vv 3: Moskva 2. Moskva-politiet som avbrøt Gro Holms reportasje (forrige notis: Vv2) var utstyrt med en håndholdt skanner som ble brukt til å dekke kameralinsen med. Blogglesere som vil ha samme slags utstyr som russisk politi, kan få kjøpt det på nettet.

֎֎֎

Aftenposten 15. oktober 2022.

Vv 4: Helside 1. Den helsides (ikke helsikes!) annonsen ved siden av sto i Aftenposten nylig. Hva det er annonse for, er ikke lett (egentlig umulig) å finne ut, og annonsørens adresse er heller ikke oppgitt. Men likviditeten er sikkert god, og kunne kanskje vært enda bedre med mer fornuftig bruk av markedsføringsmidlene.

.

.

֎֎֎

Aftenposten 21. oktober 1972. Klikk for å lese.

Vv 5: Helside 2. En rak motsetning til annonsen i forrige notis (Vv4) er annonsen ved siden av. Den sto i Aftenposten for femti år siden, da reklamebyrået viste sin kreativitet ved å lage en god tekst, og da fargeannonse var en ekstrakostnad.

.

.

.

֎֎֎

Aftenposten 8. oktober 2022. Klikk for å lese.

Vv 6: TV-kjendis. Geir Haagen Karlsen har vært gjenganger i nyhetssendingene fra den skattefinansierte mediebedriften NRK. Aftenposten har hengt seg på med et lørdagsportrett av oberstløytnanten for et par uker siden.

֎֎֎

Vv 7: Bagasje. Bloggerens reisevirksomhet er begrenset, og vil neppe øke etter hans gjennomlesing av pakketipsene fra Aftenpostens reisepanel. For der står det bl. a. at han på kortere turer bør medbringe en lys og en mørk BH …

֎֎֎

Aftenposten 16. oktober 2022.

Vv 8: Fobi. Blogglesere som er plaget av araknofobi, skal IKKE klikke på klippet ved siden av for å lese det!

.

.

.

.

.

.

֎֎֎

Vv 9: Fugl. Bloggeren ble nylig bedt om å skaffe fuglelyder som ringetoner for mobiltelefon. I den sammenhengen dukket bokfinken Knut opp:


Til innholdsliste for denne utgaven

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *