Tilbakeblikk 21.10.2022

Postene nedenfor er utfyllende stoff til innlegg som har stått i bloggen tidligere .


Mars- og novemberdager (11.03.2022)

Denne bloggen er avgjort ikke preget av feminisme, og lar derfor lederen for Kristiansand Unge Høyre, Celine Aas, slippe til med innlegget Hvor er skjønnhetsklinikk-feministene når iranske kvinner river av seg hijaben? fra Aftenpostens Si;D-side.

Norwenglish (engelske uttrykk brukt i norsk tekst) (04.01.2019)

Aftenposten har latt sin Si;D-journalist, Nora Berntzen, bruke en hel side på å fortelle at hun er en «quiet quitter». Bloggeren er utenfor Si;D-målgruppen (13-21 år), og kan derfor ikke ventes å vite hva en «quiet quitter» er. Artikkelen inneholder heller ikke noen informasjon om det, men ved å lese hele innlegget får man en viss ide om hva uttrykket betyr. I andre sammenhenger bruker Aftenposten det de kaller «faktaboks» for å gi bakgrunnsinformasjon. Noe slikt kunne vært nyttig her, trolig også for enkelte sinker i Si;D-målgruppen.

Hijab i flere fasonger (05.07.2019)

I innlegget det er lenket til ovenfor, står det lille diktet Mora mi med hijab. Siste linje lyder «Vi kalte det for skaut». Det er forskjell på hijab og skaut er tittelen på Lily Bandehys kronikk i Aftenposten sist lørdag. I motsetning til diktforfatteren, Ola Bog, har hun personlig erfaring med hijab.


Til innholdsliste for denne utgaven

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *