Tilbakeblikk 14.07.2023

Postene nedenfor er utfyllende stoff til innlegg som har stått i bloggen tidligere .


Solbriller i Stortinget (07.07.2023)

Som nesten de fleste medier har også Document kommentert Bjørnar Moxnes’ butikktyveri på Gardermoen. Tittelen på kommentaren var Tyveri med to følger. NRK-programmet Dagsrevyen kunne forøvrig melde fra Sandvika Storsenter at antall butikktyverier øker, men at tyvene er i andre aldersklasser enn Bjørnar Moxnes.


Dagbladet, tidligere kulturavis (09.06.2023)

Aftenposten-spalten Under streken (avisens svar på denne bloggens Virtuell Virkelighet) skriver jevnlig om den tidligere kulturavisen Dagbladet, her under tittelen Ha det på bladet.


Kadettangen kjernekraftverk (19.11.2021)

Etter at denne bloggen lanserte Kadettangen i Sandvika som mulig sted for et fremtidig kjernekraftverk, har debattinnleggene nærmest stått i kø i Aftenposten (men ingen har nevnt bloggen). Jonas Kristiansen Nøland og Martin Hjelmeland skriver under overskriften Det er uansvarlig å avfeie kjernekraft i Norge. Kjernekraft gir strøm – uten å rasere natur er Hogne Hongsets overskrift.


Navneskikk til sjøs (15.07.2017)

«Det betyr ulykke å kalle opp et skip etter et annet skip som har forlist eller brent.» Noen vil påstå at dette er overtro. Men det finnes en viss dokumentasjon for påstanden. I innlegget det er lenket til ovenfor, er bl.a KRISTIANIAFJORD og OSLOFJORD tema. Begge skipene forliste. En «oppkalling» av samme type var vel undervannsfarkosten TITAN, som skulle dykke ned til vraket av TITANIC.


Til innholdsliste for denne utgaven

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *