Blogg hver fredag!

Denne bloggen er gratis og reklamefri. Eller riktigere: Abonnentene og eventuelle andre lesere betaler ikke noe ekstra for bloggen ut over det de ellers betaler for sin internettbruk. Derfor har bloggeren heller ingen inntekter av bloggen, bare tilfredsstillelsen ved å få uttrykke seg og se at bloggen blir lest.

For to uker siden viste det seg sent fredag kveld at ingen hadde lest bloggen på et tidspunkt da den enkle bloggstatistikken pleier å vise et rimelig antall lesere. En rask undersøkelse viste at e-postsystemet hadde sviktet slik at den ukentlige meldingen til abonnentene ikke hadde gått ut. Det ble rettet opp lørdag ved hjelp av et reservesystem, men i reservemeldingen var det ikke lenker til innleggene.

Bloggen kommer hver fredag! Skulle meldingen til abonnentene svikte, er det flere måter å finne bloggen på:

  1. På bloggens nettadresse, https://torgeirs-tanker.skoletjenesten.no/, står lenke til den nyeste innholdsfortegnelsen øverst eller nesten øverst. Der er innholdet det samme som i meldingen abonnentene får, med overskrifter (som er lenker til innleggene) og korte beskrivelser.
    Skulle bloggen være forsinket, står det melding om det i stedet for innholdsliste. Noen dager før ukens bloggutgave kommer på samme nettadresse en forhåndsmelding om at arbeidet er i gang, med lenke til en «ventebit».
  2. Innholdslisten legges også ut på Twitter (@torgeirstanker – én tweet pr. blogginnlegg) etter at meldingen til abonnentene er sendt. Skriv @torgeirstanker i Twitters søkefelt.
  3. Melding pr. e-post kommer før eller senere (forhåpenligvis!). Den som ikke er avhengig av å lese bloggen fredag ettermiddag eller kveld, kan derfor bare vente på meldingen, og lese bloggen som vanlig (men på et senere tidspunkt). For sikkerhet skyld har bloggeren ordnet seg slik at melding om bloggen vil bli sendt ut også om han selv ikke er i stand til det.

Bloggeren anbefaler et tilbakeblikk i tidligere utgaver. En veiledning til søk i bloggen sto i Interaktivt i bloggen fra juli 2021.


Til innholdsliste for denne utgaven

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *