Virtuell virkelighet 19/23

Denne spalten het tidligere Alternative fakta, som fortsatt er kategori-betegnelsen. I Alternative fakta lå vekten ofte mer på det alternative enn på fakta. Her i Virtuell virkelighet kan vekten  ligge mer på det virtuelle enn på virkeligheten.

Navneskiftet ble forklart i siste utgave av Alternative fakta 15. januar 2021.


Aftenposten 19. mai 2023.

Vv 1: Flagg. Uansett hvem som blir valgt til idrettspresident, må vedkommende gjøre noe med norske idrettsutøveres behandling av flagget. Det er ikke noe varmeteppe, heller ikke for Erling Braut Haaland!

.

.

.

.

֎֎֎

Aftenposten 19. mai 1933.

Vv 2: Polpriser. Klippet ved siden av sto i Aftenposten for 90 år siden. Anlegget på Hasle må da snart være nedbetalt slik at polprisene kan reduseres noe?

.

֎֎֎

Trapp ved Lakseberget. Klikk for større bilde.

Vv 3: Trapp. Fra Lakseberget bussholdeplass (som ligger ved Langsets garasje) går det en trapp opp til Gamle Drammensvei. Der har det – siden trappen ble montert for noen år siden – vært en felle for dem som ikke ser seg godt for. Glipen mellom asfalten og øverste trappetrinn viser hvordan Bærum kommune følger opp sine underentreprenører.

֎֎֎

Vv 4: Ordfeil. Gjett hvilket ord i klippet ved siden av som etter bloggerens mening ikke passer sammen med ordet treningsøkt.

.

֎֎֎

Vv 5: Fremmedspråk. Nå nærmer grillsesongen seg, og det er tid for å finne frem engelsk-norsk-ordboken. Forresten: Det selges sommerkoteletter, men hvor får man tak i vinterkoteletter?

.

.

.

.

.

֎֎֎

Vv 6: Informativt 1. Budstikkas nettavis bruker veiledende kart:

֎֎֎

Vv 7: Informativt 2. Overskrifter (og lenker på nettsider) skal gjengi innholdet i den tilhørende artikkelen med noen få stikkord. Unntaket er hvis man vil ha flest mulig klikk fra dem som lurer på hva dette egentlig handler om.

.

.

֎֎֎

Vv 8: Værguder. I forhåndsomtalen av Langsetfestivalen sto det at festivalsjefen (=bloggeren) hadde kontaktet familien Gislefoss for å sikre godt vær. Det var ikke helt sant. Tegneserien nedenfor gir svar på hvorfor været ble så godt som det ble.

Aftenposten 23. mai 2023.

Til innholdsliste for denne utgaven

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *