Langsetfestivalen post festum

Langsetfestivalen 2023 ble gjennomført tirsdag 30. mai med god hjelp av frivillige og av velvillige festivaldeltakere.

Tema for årets festival var «ukurante kjøretøyer». Av plasshensyn var utvalget begrenset til merker på F: Ford, Fiat-Ferrari og Fire hjul delt på 2. Etter vurdering ble en etteranmeldt bil sluppet inn under forutsetning av at den ble omtalt som FJaguar. En Mercedes SL 190 som for tiden er stasjonert på Langset (omtalt i forrige utgave under Langsetfestivalen: rett etter pinse!), sto der de fleste festivaldeltakerne inntok sin andel av koldtbordet.

Klikk på bildene nedenfor for å se dem i større utgaver.

To stk. Ford. Den eldste nærmest (Roadster 1932-modell)
En Mercedes SL 190 var plassert utenfor stevneplassen. Den feiret 67-årsdag for sin første registrering 30. mai 1956.
Fiat-Ferrari nærmest, to to-hjulinger (motorsykkel og tohjulstraktor) mellom denne og festivalkinoen, som var innenfor sidedøren i den hvite varebilen (en Ford Transit).
Etteranmeldt FJaguar og to festivaldeltakere.

Kjøretøyene m.m. var kortfattet presentert i programfolderen som alle fikk, og som gjengis her. To av de tre filmene i festivalkinoen kan også vises her i bloggen: Gjenoppliving av Langsets tohjulstraktor og Langsetbiler siden 1919.

Bloggeren, som også var festivalsjef, fikk ikke tatt så mange bilder. Men innsamling av dokumentasjon er i arbeid og kan komme i senere utgaver av bloggen.

Festivalen takker for fremmøtet og for utgangspenger. Etter at koldbordet er ryddet av, kan bloggeren konstatere at han har mat nok for den nærmeste fremtid.

En våken festivaldeltaker fanget opp to staselige kjøretøyers avreise fra Langsetfestivalen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *