Varsling

Det var varslingsprøve til mobiltelefoner 14. juni, og myndighetene var visst fornøyd. Senere har vi stadig fått høre hvor nyttig det er med mobilvarsling fordi den når frem til de som trenger varselet.

Under uværet «Hans» var det likevel problemer med varslingen:

Den digitale kommunikasjonen sviktet altså da det gjaldt som mest. Den analoge kommunikasjonen ble nedlagt i 2017 da FM-nettet i Norge ble slukket. Det var denne bloggen kritisk til, blant annet i innlegget Farvel til FM og direktesendt radio fra september 2017. Sist i innlegget er en NRK-reklame for DAB-radio med mine kommentarer. Dem innestår jeg fortsatt for, og «Hva var det jeg sa?!» er et fristende utsagn i dag.


Til innholdsliste for denne utgaven

1 kommentar

  1. Han som snekret huset mitt i Ål ble kastet ut av loftetasjen da «Hans» sendte et jordras nedover skråningen og smadret huset hans til pinneved. Bare flaks at han og kona overlevde!! Hun sto på kjøkkenet og lagde mat, og heldigvis befant begge seg ved yttervegg, så derfor klarte de seg. Men dette kom altså ikke med på Dagsrevyen. Underlig, for de var de eneste som var inni husene som har blitt råka av ras….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *