Tilbakeblikk 29.07.2022

Postene nedenfor er utfyllende stoff til innlegg som har stått i bloggen tidligere .


Gjesteinnlegg: Sandvika og kunst på 1880-tallet (22.07.2022)

Gjesteinnleggets forfatter, Alf Bjørnar Luneborg, har gjort oppmerksom på at tegningen jeg hadde valgt som illustrasjon, var et samarbeid mellom Olaf Krohn og Lorentz Norberg.


Blir jeg mobbet av Bærum kommune? (13.05.2017)

Nylig fikk jeg – og mange andre, ifølge Budstikka – melding om forestående kantrydding. Det fikk meg til å tenke på innlegget det er lenket til ovenfor. Der står det i siste avsnitt:

  • «Mange mener sikkert at jeg tar for hardt i når jeg kaller disse hendelsene for mobbing. Men det er et faktum at slike hendelser, og tilsvarende hendelser som jeg har hørt om fra andre, gjør at jeg raskt får piggene ut i kontakt med Bærum kommune. Det skjer ut fra praktisk erfaring, og da blir kommunens visjon “Sammen skaper vi fremtiden – mangfold, raushet, bærekraft” bare tomme ord til festbruk.»

Til innholdsliste for denne utgaven

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *