Mye Munch

Galleri Munchx – nabolagets kulturelle alibi – har åpnet utstilling igjen. Eller rettere sagt: Den forrige utstillingen er fornyet. Det ble markert med en boklansering søndag sist søndag.

Klikk ovenfor for å lese om boken og om Kjell Munch (fra invitasjonen til boklanseringen).

Galleristens far, Kjell Munch, ville vært hundre år i år, og boken som ble lansert, Høvik Lys av Mats Linder, bygger bl. a. på arkivet etter Kjell Munch. Boken er til salgs utstillingen, og inntekten av salget skal gå til forskning på norsk design. Kjell Munch var også designer, og i utstillingen henger lister over kirker han har utformet belysning for, bl. a. Oslo domkirke. Oppsøk kirkene i neste års sommerferie, ta bilder og bidra til norsk design-forskning!

I Munchx’ vognhall er Kjell Munchs mange trerelieffer utstilt. Tegninger og fotografier er utstilt i utstillingsrommene i den gule sidebygningen.

Åpningstidene for Galleri Munchx varierer, så ta en titt på galleriet’s nettside. Og kombiner gjerne galleribesøket med en sightseeing til fots fra Blommenholm stasjon til Munchx (se Munchx er her. Gå og se! fra februar 2021).


Til innholdsliste for denne utgaven

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *