Virtuell virkelighet 44/23

Denne spalten het tidligere Alternative fakta, som fortsatt er kategori-betegnelsen. I Alternative fakta lå vekten ofte mer på det alternative enn på fakta. Her i Virtuell virkelighet kan vekten  ligge mer på det virtuelle enn på virkeligheten.

Navneskiftet ble forklart i siste utgave av Alternative fakta 15. januar 2021.


Vv 1: Logo. De uvitende tror at symbolet ved siden av står for det som tidligere het Twitter. Vi andre vet at det er logoen for Galleri Munchx. Les Mye Munch i dagens utgave av bloggen!

Kommenter denne notisen

֎֎֎

Aftenposten 4. juli 2023. Klikk for å lese.

Vv 2: Alko-vett. Det nærmer seg jul, og det er så vidt tid til å få unna den påbudte ølbryggingen (ifølge gulatingsloven kap. 7). For sikkerhets skyld gjengis et debattinnlegg fra Aftenposten om alkohol

.

.

..

Kommenter denne notisen

֎֎֎

Vv 3: Helse. Bloggeren har jevnlig kontakt med en som har brukt helsevesenets tilbud i større grad enn det gjennomsnittsbefolkningen gjør. Debattinnlegget Fremtidens helsetjeneste i Aftenposten ble derfor lest med interesse.

Kommenter denne notisen

֎֎֎

Vv 4: Medisin. På det medisinske markedet finnes en produktgruppe som kalles «innsovningstabletter». Den som har valgt betegnelsen, leser neppe dødsannonser.

Kommenter denne notisen

֎֎֎

Vv 5: Trykkleif. Apropos dødsannonser: Der det ikke forekomme trykkfeil! Bloggeren leste for noen år siden en annonse som gjengis etter hukommelsen: «Vår kjære tante .. sovner stille inn i dag.»

Kommenter denne notisen

֎֎֎

Vv 6: Farvel. For et par år siden måtte bloggeren skifte mobiltelefon og gå over til et nytt merke. Den avdankede produsenten fikk dessverre ikke beskjed. Det beklages.

Kommenter denne notisen

֎֎֎

Aftenposten 30. juni 1923. Klikk for å lese.

Vv 7: Raseteori. For hundre år siden kunne Aftenposten ha som hovedoppslag på forsiden en artikkel om «den hvite races kultur».

.

.

.

.

Kommenter denne notisen

֎֎֎

Vv 8: Sang. Opplysningen ved siden av dokumenterer at enkelte sanger er mer symboltunge enn andre. Det kan man gjerne respektere også i dag.

Kommenter denne notisen

֎֎֎

Vv 9: Merkevarer. Merkevarenavn skal man ikke spøke med?

Kommenter denne notisen


Til innholdsliste for denne utgaven

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *