Gjentatt utfordring til Agenda magasin

For to uker siden sto blogginnlegget Klimaskepsis eller vitebegjær?. der Helle Cecilie Palmer i Agendamagasin ble utfordret om å forklare det menneskeskapte i klimaendringene. Hun fikk e-posten nedenfor, og på den kom det et automatisk svar om at hun hadde fri og ville være tilbake på jobb 31. oktober. Det er såpass lenge siden at jeg sender en høflig påminning.

«Menneskeskapte klimaendringer?
I fredagens utgave av bloggen min, Torgeirs tanker om tilværelsen, har jeg i innlegget Klimaskepsis eller vitebegjær? lenket til en artikkel av deg i Agenda magasin. Sist i blogginnlegget mitt har jeg gitt deg en utfordring om forklaring av det menneskeskapte i klimaendringene, og håper du kan gi et svar på mine spørsmål.
Bloggen utkommer hver fredag, med torsdag formiddag som siste frist for innlegg som skal publiseres neste dag. Hvis du ikke kan svare så enkelt som med en lenke til en forståelig forklaring, regner jeg med at du trenger mere tid enn til førstkommende torsdag. Men siden jeg har lovet bloggleserne å følge opp utfordringen, ville jeg sette pris på en tilbakemelding om at saken er i arbeid.
Som det fremgår av blogginnlegget har spørsmålet om på hvilken måte klimaendringene eventuelt er menneskeskapte, vært en gjenganger i bloggen min lenge, og det hadde vært fint å kunne sette en sluttstrek nå.
Vennlig hilsen
Torgeir Oma»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *