Anbefalinger fra en gammel mann

I år falt fødselsdagen min på en lørdag, som for meg er ukens TV-kveld. Da ser jeg programmer jeg ikke har fått med meg tidligere i uken. Denne gangen fant jeg en reprise av et program i NRK-serien Der ingen skulle tru at nokon kunne bu, til og med ett jeg ikke hadde sett tidligere. Fortellingen om Norvald Bukkestein fra Veafjorden passet godt på en gammel manns fødselsdag, og anbefales!

I anledning min langt fremskredne alder leste jeg om igjen Aldring gjennom 210 år, som Senior Norge formidlet i april i år. Nok en anbefaling!

Tredje anbefaling: Vurder et medlemskap i Senior Norge. Det kan være nyttig også for ungdommer på 60. Senior Norges nettsider gir mer informasjon og har lenke til innmeldingsside.

Så tar jeg en reprise, også: Rockin’ Chair med vokal gruppen (bare vokal!) The Mills Brothers:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *