Virtuell virkelighet 48/23

Denne spalten het tidligere Alternative fakta, som fortsatt er kategori-betegnelsen. I Alternative fakta lå vekten ofte mer på det alternative enn på fakta. Her i Virtuell virkelighet kan vekten  ligge mer på det virtuelle enn på virkeligheten.

Navneskiftet ble forklart i siste utgave av Alternative fakta 15. januar 2021.


Aftenposten 2. oktober 2023. Klikk fof å lese.

Vv 1: Endetid. Aftenposten formidlet dårlige fremtidsutsikter i en artikkel i høst. Men verden består vel ut neste år (2024) også?

.

.

.

.

.

Kommenter denne notisen

֎֎֎

Vv 2: Uværsnavn. Bloggeren var bare berørt av uværet Hans i form av en omkjøring som tok lang tid. Konsekvenser som nevnt i teksten ved siden av, var han ikke i nærheten av. Uværet Pia holdt seg også unna Sandvika-området.

.

.

Kommenter denne notisen

֎֎֎

Vv 3: Skriveredskap. Hvis noen av bloggens lesere fikk en fyldepenn til jul, var nok det for mange år siden.

.

.

Kommenter denne notisen

֎֎֎

Vv 4: Misjon. Mormons bok finnes i et eksemplar her i huset (mottatt som gave etter musikalen The Book of Mormon på Det Norske Teatret). Boken bidro – tror bloggeren – til å åpne et tilstoppet toalett (ved hjelp av magisk utstråling). Mormonprester har ikke oppsøkt bloggeren, men det kom noen til Trondhjem i 1905, ifølge Aftenpostenklippet ved siden av.

Kommenter denne notisen

֎֎֎

Vv 5: Leirliv. Flere kan ha stilt seg samme spørsmål som eleven i tegneseriestripen nedenfor (første rute) etter å ha sett at flyktningeleirene i Gaza består av betongbygninger.

Kommenter denne notisen

֎֎֎

Asker og Bærums Budstikke 27. desember 1973.

Vv 6: Angst. For 50 år siden var det oljekrise, og mulighet for rekkeviddeangst også med bensin- eller dieseldrevet bil.

.

.

.

.

.

.

.

.

Kommenter denne notisen

֎֎֎

Klikk for større tekst.

Vv 7: Dameblad. Urd var visst det første norske damebladet, og var også det første av disse som sluttet å komme ut. Det skal visst ha vært for avansert i innhold.

.

.

Kommenter denne notisen

֎֎֎

Vv 8: Nostalgi. Nissen lengter tilbake til god, gammeldags jul.

Kommenter denne notisen


Til innholdsliste for denne utgaven

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *