Virtuell virkelighet 30/23

Denne spalten het tidligere Alternative fakta, som fortsatt er kategori-betegnelsen. I Alternative fakta lå vekten ofte mer på det alternative enn på fakta. Her i Virtuell virkelighet kan vekten  ligge mer på det virtuelle enn på virkeligheten.

Navneskiftet ble forklart i siste utgave av Alternative fakta 15. januar 2021.


Lav bil. Klikk for stort bilde.

Vv 1: Høy. Bilen som i noen dager sto parkert på gårdsplassen her (bildet ved siden av), fikk bloggeren til å tenke på et gammelt ordtak: «Noen må jo kjøre de lave bilene og spise de høye biffene.»

Kommenter denne notisen

֎֎֎

Aftenposten 10. august 2023.

Vv 2: Forhåndsomtale. Det var omtenksomt av Aftenposten å fortelle om fotballsesongen på forhånd, slik at vi sportsvegrere slipper å bruke tid på å følge med mens den pågår. Men artikkelen gikk over flere sider, så bloggeren hoppet over den (som en del av den daglige mosjonen).

Kommenter denne notisen

֎֎֎

Vv 3: Diktat. Denne bloggen skrives med diktat til en «app» på mobiltelefonen. Resultatet av dikteringen kan bli nokså selsomt, som man ser av det følgende, som er originalutgaven (den dikterte) av foregående notis (Vv 2):
Det var omtenksomt aftenposten aftenposten å fortelle om fotballsesongen på forhånd, spotify sportsfiskere slik at vi svigerinne sportswear sports figurer slipper å bruke tid på det underveis. Men artikkelen gikk over reciever flere Sider, så bloggeren hoppet over den (en del av daglig den daglige auksjonen morsomme oslo woman misjonen).

Kommenter denne notisen

֎֎֎

Nedløpsrøret fra takrennen virker! Klikk for større bilde.

Vv 4: Regn. Sandvika-området unngikk uværet «Hans» (eller omvendt). Men noen kraftige regnskyll kom det, og nedløpsrøret fra takrennen fikk prøvd seg.

Kommenter denne notisen

֎֎֎

Aftenposten 30. juni 2023.

Vv 5: Oslo? Med jevne mellomrom dukker annonsesiden Museene i Oslo opp i Aftenpostens papirutgave. Innholdet på siden kan tyde på at de som lager den, ikke er helt klar over Osloområdets geografiske utstrekning.

Kommenter denne notisen

֎֎֎

Vv 6: Putin-trussel. Det er ikke så overraskende at Putin (også kjent som Putler) truer – både med klasevåpen og annen styggedom. Men at han vil bruke det på statlig TV, slik iNyheter påstår ovenfor, er overraskende. Eller kanskje heller skremmende? Den skattefinansierte mediekanalen NRK bør nok skjerpe seg.

Kommenter denne notisen

֎֎֎

Rullebånd med ca. 10 grader stigning.

Vv 7: Stigning. Rullebåndet i Sandvika Storsenter er – ved hjelp av bildet ved siden av – målt til å ha en stigning på ca. 10 grader. Det er ganske bratt, merker man, når båndet står (det har visst fast pause under bloggerens handlerunde hver fredag).

Kommenter denne notisen

֎֎֎

Vv 8: Dempet. Da bloggeren skiftet til vegghengt toalett for noen år siden, kom nyinstallasjonen med fjæring. Sete og lokk legger seg derfor sakte ned uten å lage lyd. Hvem kan ha funnet på noe så unødvendig? Ideen dukket vel opp dagen etter en livat firmafest hos konstruktøren.

Kommenter denne notisen

֎֎֎

Vv 9: Jungelord. Bloggeren minner om et av de viktige data-jungelordene: «All tekstbehandling foregår i hodet.»

Aftenposten 9. august 2023. Klikk for større bilde (og tekst).

Kommenter denne notisen


Til innholdsliste for denne utgaven

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *