Virtuell virkelighet 27/24

Denne spalten het tidligere Alternative fakta, som fortsatt er kategori-betegnelsen. I Alternative fakta lå vekten ofte mer på det alternative enn på fakta. Her i Virtuell virkelighet kan vekten  ligge mer på det virtuelle enn på virkeligheten.

Navneskiftet ble forklart i siste utgave av Alternative fakta 15. januar 2021.


Vv 1: Flagg1. Bloggeren har hatt fødselsdag. Det betyr vanligvis flagging her på bruket. Men bloggeren har fått fritak, slik at han slipper å stå tidlig opp for å heise flagget den dagen.

Kommenter denne notisen

֎֎֎

iNyheter 26. juni 2024. Klikk for å lese.

Vv 2: Flagg2. Denne bloggen er opptatt av flagg og flaggbruk mer enn det gjennomsnittet av befolkningen er. Derfor registreres med glede den kommende danske lovbestemmelsen om at det på danske flaggstenger bare skal brukes dansk flagg,. Som kjent brukes det her på bruket bare norsk flagg på hovedflaggstangen.

Kommenter denne notisen

֎֎֎

Vv 3: Avlogget. Bloggerens Bank-ID, som er utstedt av Storebrand Bank, sluttet å virke fordi han ikke hadde identifisert seg overfor banken med pass (har vært kunde bare i omtrent 25 år). Identifikasjonen lot seg løse ved at Storebrand sendte et fysisk brev til mitt nærmeste postkontor, som skannet mitt pass og sendte et fysisk brev tilbake. Samlet tid til postgang ble seks dager. Med helgen i tillegg var jeg uten Bank-ID – som brukes til mye annet enn bank – i halvannen uke.

Kommenter denne notisen

֎֎֎

Vv 4: Russ1. I desember skrev Martin Farstad Jensen om bl. a. russeklær i et debattinnlegg i Aftenposten. I juni fikk han gjennomslag for noen av sine ideer i Innlandet fylkesting.

Aftenposten 6. desember 2023. Klikk for å lese.
NRK 20. juni 2024. Klikk for å lese..

Kommenter denne notisen

֎֎֎

Vv 5: Russ2. Bloggeren skal på russefest i september sammen med sine jevnaldrende. Det er en årlig foreteelse, og vi burde kanskje vurdere å anskaffe en russebuss i stedet for å belaste vårt faste utested i Sandvika.

Kommenter denne notisen

֎֎֎

Vv 6: Forskning. Ifølge den skattefinansierte radiokanalen NRK har Forsvarets forskningsinstitutt en sjefsforsker (kanskje flere?), altså en som forsker på sjefer. Hvordan foregår det, tro?

Kommenter denne notisen

֎֎֎

Vv 7: Uttale. Første bokstav i navnene Ungarn og Orban er forskjellige og de uttales forskjellig. Men Birger Kolsrud Jåsund tror kanskje at Ungarns statsminister heter Urban? Det er han ikke alene om i den skattefinansierte.

Kommenter denne notisen

֎֎֎

Vv 8: Sport. Den skattefinansierte TV-kanalen NRK har i sin nyhetssending Dagsrevyen et avsluttende sportsinnslag. Der har det vært mye fotball i det siste, men man har også funnet plass til annen sport:

Kommenter denne notisen


Til innholdsliste for denne utgaven

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *