Tilbakeblikk 16.06.23

Postene nedenfor er utfyllende stoff til innlegg som har stått i bloggen tidligere .


Dagbladet, tidligere kulturavis (09.06.2023)

Det virker som om det er flere enn Bernt Hagtvet og jeg som har sagt farvel til Dagbladet. Kristine Myrvang har fulgte opp Hagtvets debattinnlegg i Aftenposten med meningsytringen Zombien Dagbladet forrige onsdag. Aftenpostens Under streken (avisens parallell til denne bloggens Virtuell virkrlighet) har sin egen kommentar til Dagbladet-debatten.

֎֎֎

Scenenekt? (19.05.2023)

Det ble ingen boklansering på Deichmann for Legatum forlag. Men biblioteket har gått til innkjøp av boken man ikke ville delta i lanseringen av.

֎֎֎

Kadettangen kjernekraftverk (17.01.2023)

Om det ikke er rett rundt hjørnet, så går det i hvert fall i retning av kjernekraftverk på Kadettangen. Bærum kommune må bare først bli ferdig med å redde livet i Sandviksbukta ved å fylle bukta med stein. I mellomtiden pågår debatten blant annet i Aftenposten, der Sunniva Rose og Jonny Hesthammer, begge fra Norsk Kjernekraft AS, har skrevet innlegget Aftenpostens kommentator forklarer selv hvorfor kjernekraft er bra for Norge.

֎֎֎

Spiser vi ikke kjøtt, må vi flytte (03.08.2018)

Bloggeren er kjøtteter som de fleste andre nordmenn. Han fattet derfor stor interesse for Document-innlegget Forskning: Kjøtt bedrer helsen og bremser aldringsprosessen.

֎֎֎

Viktig melding til Skånevik (17.12.2016)

Meldingen til Skånevik (overskriften til denne notisen) gjaldt Else Berit Ness, som fant en u-innløst pantelapp med milliongevinst fra Røde Kors’ pantelotteri og sa fra om det uten å innløse gevinsten selv. En anonym kunde ved Meny Sørlandsparken vant nylig en million i pantelotteriet, og kunne med god samvittighet beholde gevinsten.


Til innholdsliste for denne utgaven

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *