Tilbakeblikk 06.05.2022

Postene nedenfor er utfyllende stoff til innlegg som har stått i bloggen tidligere .


En minneverdig musiker (21.10.2017)

«Det er menneskelig å feile, og jeg prøver å være så menneskelig som mulig,» er et utsagn jeg gjerne bruker. I innlegget det er lenket til ovenfor, gjorde jeg en feil. Sist i innlegget står Jan Erik Volds dikt Der bjørketreet stod, og i diktets nest siste linje står nå ordet «bjørkestolpe» – etter at jeg har rettet feilen. Ordet som opprinnelig sto der, var ikke noe forsøk på å forbedre Jan Erik Volds tekst; det er i hvert fall ikke jeg den rette til, hvis det er mulig. Noen fornuftig forklaring på feilen finner jeg ikke, men takk til Johan E. Hvarnes som tok seg tid til å skrive en e-post og gjøre oppmerksom på den.


Til innholdsliste for denne utgaven

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *