Tilbakeblikk 03.02.2023

Postene nedenfor er utfyllende stoff til innlegg som har stått i bloggen tidligere .


Kadettangen kjernekraftverk (27.01.2023)

Plutselig er kjernekraft noe alle har en mening om – enda et bevis på denne bloggens enorme påvirkningskraft. I NRK-programmet Debatten 24. januar fikk utbyggere, tilhengere og motstandere av kjernekraft argumentere for sine respektive syn, mens konklusjonen ble overlatt til seerne. Det var kanskje seernes konklusjon som kom frem i en Opinionmeningsmåling, som viste flertall i befolkningen for å bygge ut kjernekraft i Norge. Kommunen, som eier grunnen på Kadettangen, har visst ingen konkrete planer for området ifølge Budstikka.

Denne bygningen får plass på fotballbanen på Kadettangen. Kanskje kan den senkes ned i terrenget, slik at taket blir ny fotballbane – med kortreist strøm til lyskasterne. Massene fra byggegropen kan man jo enkelt tømme i Sandviksbukta.

Alternativ til gisselaksjon (streik) (11.06.2021)

«Klubben og ledelsen ved Ikea Furuset har ikke klart å bli enige. Handel og Kontor (HK) har også forsøkt å få til en enighet med Ikea, men har heller ikke lyktes. Derfor stevnet forbundet Ikea for Arbeidsretten.» Dette står under overskriften Får etterbetalt opp til 83.000 kroner hver i nettavisen iNyheter. Kan det tenkes at noen i Handel og Kontor abonnerer på denne bloggen og har lest innlegget det er lenket til ovenfor?

Hijab (flere innlegg)

Fremsynt – som vanlig! – behandlet denne bloggen fenomenet hijab allerede for fem år siden (en oppsummering sto i Tilbakeblikk 29.12.2017). Sist onsdag markerte iransk-norske Lily Bandehy «verdens hijabdag» med hijab-brenning på Youngstorget. Nettavisen iNyheter dokumenterte, også med video og – for det meste – med lyd.


Til innholdsliste for denne utgaven

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *