Ergonomisk

Biting – kategorien som dette innlegget er merket med – står oppført som et av synonymene til detalj i Synonymordboka.no. Jeg har valgt ordet  fordi det også kan være substantivering av verbet å bite. Begge betydninger kan være aktuelle for det som her skrives.


Etter å ha kjørt saftfabrikken sammenhengende i flere dager sist høst pådro jeg meg en yrkesskade i form av vond skulder. Den ble ikke bedre av mye PC-arbeid med denne bloggen. En vennlig påpeking av det siste ga meg ideen om å anskaffe en albuestøtte.

Etter litt googling (enda mer PC-arbeid!) fant jeg et produkt som lignet det jeg hadde brukt i min siste jobb før jeg ble pensjonist. Dette ble bestilt og betalt, og var klart for henting etter bare et par dager. Men hentemeldingen på telefonen var det umulig for en gammel mann å finne igjen . Det klarte imidlertid han som betjente pakkeutleveringen hos Rema i Sandvika, så jeg fikk pakken min.

Når visste jeg hva pakken inneholdt, og var derfor ikke overrasket over hvor lite den veide i forhold til størrelsen. Leverandøren har antakelig avtaler og systemer som gjør det lønnsomt å pakke slik det var gjort. Pakken inneholdt – i tillegg til det jeg skulle ha – en del fyllmateriale og en liten, tom pappeske.

Over: Uåpnet eske med lav vekt.
Til høyre: Eskens innhold.

Selve produktet veier (ifølge nettsiden jeg handlet fra) 700 gram. Det gir en kilopris på kr 500 (nedsatt fra kr 895). Albuestøtten er tatt i bruk, og jeg synes allerede å merke resultater. Men det kan jo være en placebo-effekt.


Til innholdsliste for denne utgaven

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *