El-kontakter

Blid-ting – kategori-betegnelsen på dette innlegget – er inspirert av kategori-betegnelsen biting, som er omtrent det motsatte. Men i innlegg som er merket blid-ting, bites det ikke. Dette handler om noe ekstra positivt, gjerne litt uventet.


A.B.O. installasjon holder til i Bærum Håndverkersenter, vis-à-vis Blommenholm skole.

Som tidligere nevnt her i bloggen, påviste en kontroll at det var jordfeil i det elektriske anlegget her på bruket. Slikt bør rettes raskt, og av en nabo som også i holder til i et hus bygd på slutten av 1800-tallet, ble jeg anbefalt A.B.O. installasjon. Det var et lykketreff!

Jeg ringte sent fredag, og tirsdag kom sjefen på befaring og prøvde å finne feilen for eventuelt å rette den. Det viste seg å være mer omfattende enn det han kunne få gjort noe med der og da. Men to uker senere var to hyggelige ansatte i gang. De fant raskt feilen, senere dukket også sjefen opp og gjorde en del arbeid. Som man skjønner, dette er et lite firma.

SET elektro satte opp denne elbil-laderen 29. desember i fjor, men den er ennå ikke klar til bruk.

I løpet av året har jeg også erfart et stort firma. SET elektro begynte å installere en elbillader 29. desember 2022. Firmaet har avdelinger i Vestfold/Telemark og i Viken, og er del av et større konsern. Hovedkontoret for SET elektro svarer ikke på telefonhenvendelser, og de ansatte har lært av hovedkontoret. De har for øvrig gått den linjen på elektrikerskolen der man lærer at kunder ikke skal få vite noe før de spør.

Elbil-laderen som ble påbegynt ved nyttårstider, er ennå ikke klar til bruk. Takk og pris for at jeg valgte et lite firma til å rette jordfeilen!


Til innholdsliste for denne utgaven

1 kommentar

  1. Mottatt pr. e-post:
    Hei Torgeir!
    Jeg leste nettopp om erfaringene dine med stort og lite el-firma. Som en liten kuriositet kan jeg nevne at vi fikk satt opp et nytt hus på omtrent 100 kvadratmeter på landsbygda i Thailand. Arbeidet startet ved nyttårstider på planert tomt og var ferdig etter tre måneder. Det spesielle i forhold til Norge var at det ikke var noe papirarbeid i det hele tatt. Det var så utrolig deilig at jeg ikke har ord. Ikke noe nabovarsel, ingen byggetillatelse. Det eneste som var av papir, var regninger for materialer.
    Ha det bra!
    Hilsen Atle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *