Virtuell virkelighet 21/22

Denne spalten het tidligere Alternative fakta, som fortsatt er kategori-betegnelsen. I Alternative fakta lå vekten ofte mer på det alternative enn på fakta. Her i Virtuell virkelighet kan vekten  ligge mer på det virtuelle enn på virkeligheten.

Navneskiftet ble forklart i siste utgave av Alternative fakta 15. januar 2021.


NRK hadde bilde av Langset i Lørdagsrevyen 14. mai, men kommer neppe til å rapportere fra Langsetfestivalen. Klikk for større bilde (Langset er innringet).

Vv 1: Festival – SMS. På Langset-festivalens plakat ber man om en ikke-bindende SMS-påmelding til 46.77.86.92. Det viser seg at dette telefonnummeret ble aktivert først 18. mai. Alle som sender SMS, får en bekreftelse. De som har meldt seg på, men ikke har fått bekreftelse, bes om å sende påmeldingen (den er ikke bindende) på nytt.

֎֎֎

Vv 2: Russisk. I blogginnlegget Hvor var du, da … er det lenker til fremføringer av Moskvanetter med Kenny Ball and his Jazzmen og Den Røde Armes kor. I forbindelse med Vladolf Putlers krig i Ukraina har bloggeren vurdert å fjerne all tilknytning til Russland i bloggen, men har kommet til å det vil være feil for innlegg som er publisert (jfr. blogginnlegget Neger før og nå). Hovedregelen blir fortsatt at de eneste endringer som blir gjort i publiserte innlegg, er rettelser av skrivefeil o.l.

֎֎֎

Stortinget må stille betingelser for å slippe Sverige inn i NATO!

Vv 3: NATO. Sverige og Finland har søkt medlemskap i NATO. Det er greit med Finland. Max Manus og mange andre nordmenn deltok på finsk side i Vinterkrigen mot Sovjetunionen. Svenskene, derimot, har vi bare slåss mot, og kanonene som senket BLÜCHER 9. april 1940, var vel egentlig anskaffet for å forsvare seg mot et eventuelt svensk angrep på Norge 35 år tidligere. Så bloggeren mener det må stilles betingelser for at Stortinget skal godta Sverige som NATO-medlem. Hva med å kreve at Norge skal få tilbake Jemtland og Herjedalen, som vi måtte avstå til Sverige ved freden i Brömsebro i 1645?

֎֎֎

Document 19. mai 2022. Klikk for større bilde.

Vv 4: Putler1. Nettavisen dokument.no har i flere dager vist et vakkert bilde av Vladolf Putler.

.

.

.

.

֎֎֎

Æresbevisning til Vladolf Putler (alias Vladimir Putin).

Vv 5: Putler2. Bildet av Vladolf Putler (Vv-4) kommer selvsagt ikke opp mot plaketten han er tildelt som årets selger, men han er sikkert like fornøyd med begge deler.

.

.

.

֎֎֎

Vv 6: Putler3. Vladolf Putler var tidligere kjent for sine store konferansebord . Det er kanskje de økonomiske sanksjonene som har tvunget ham til å redusere størrelsen på bordet.

֎֎֎

Vv 7: TV-damer. I det fjerntliggende landet Afghanistan går det fremover etter at nye makthavere overtok. Der får kvinner nå lov til å opptre på TV, bare de dekker ansiktet. Bloggeren våger ikke å antyde en tilsvarende løsning i NRK, men der har de jo sin egen vri.

֎֎֎

Aftenposten 19. mai 2022. Klikk for å lese.

Vv 8: Farlig. Kronprins Haakon er på skitur på Grønland. Aftenposten forteller om dette i et oppslag der det blant annet fremgår at en livvakt er med. Vedkommende er ikke navngitt, men det er de andre i turfølget. Spørsmålet blir da om det er Harald Dag Jølle, Markus Landrø, Vegard Ulvang, Kunuk Lennert eller Ronny Finsås som er så farlig for kronprinsen at han må ha livvakt i ødemarken.

.

.

֎֎֎

Vv 9: Planteprat. Her på bruket har vi nylig anskaffet et jordbærtårn. Bloggeren har hørt at man skal snakke med plantene, men er usikker på om tegneserien Nemi gir riktig instruksjon.


Til innholdsliste for denne utgaven

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *